fredag 9 augusti 2013

The more the merrier

Bjud in vänner och bekanta

Sedan tidigare har du kunnat lägga till vänner under fliken Bolagsspel inne på ditt system. Nackdelen var att det krävde att den du bjöd in redan hade ett konto. TipsXtra.se befinner sig för tillfället på ungefär samma nivå som när Alexander Graham Bell uppfann telefonen - det finns inte så många att ringa till...

Jag har nu ändrat hanteringen så att den/de du lägger till inte behöver vara registrerade för att du ska kunna lägga till dem.

Kortfattat fungerar det så här: När du söker på en fullständig e-postadress och den inte hittas, kan du ändå välja att lägga till e-postadressen som vän. TipsXtra.se skickar sedan ut en inbjudan per e-post där det framgår att det är du som bjuder in personen.

Du kan som tidigare lägga till vänner under fliken Bolagsspel, men du har mer möjligheter under fliken Vänner på sidan Mina uppgifter.

Säg att du sedan tidigare har ett spelbolag och har en lista med e-postadresser. Då kan du kopiera hela listan (separerad med semikolon eller radbrytningar) och klistra in den i sök-fätet.

Hanteringen av vänner på TipsXtra.se är "enkelriktad": Du kan lägga till någon som vän utan att de behöver bekräfta att ni är vänner. Mer Twitter än Facebook i det avseendet.

--Peter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar